Edukacija

Online kurs – Savladajte stres: Naučite kako se nositi sa izazovima modernog života

Koja ću znanja steći?

Saznaćete kako prepoznati stresne situacije i kako ih prevazići.
Otkrićete tehnike i strategije za smanjenje stresa – koje su najefikasnije.
Proverićete koliko je stres prisutan u vašem životu – testiramo!
Uvidećete kako vam male promene mogu doneti vrhunske rezultate.
Otkrićete trikove kako prevazići stres na poslu i u životu, ali zaista!

Zašto baš ovaj kurs?

Znate li da je stres svakodnevno prisutan u našim životima i da ima ogroman efekat na kvalitet našeg ličnog i profesionalnog života? Statistika navodi da više od 60% ljudske populacije doživljava neki oblik stresa izazvan svakodnevnim faktorima.

A to znači samo jedno: moramo naučiti kako da smanjimo stresni efekat i naučimo da se nosimo sa izazovima svakodnevnog života!

Na ovom kursu saznaćete konkretne tehnike, strategije i vežbe koje možete i kod kuće i na poslu da sprovodite i smanjite stres. Sve savete koje smo podelili sa vama su naučno potvrđeni, višestruko provereni i naširoko korišćeni. Ako su pomogli mnogima, i vama će!

Spremni? Idemo! Naučimo da savladamo stres jednom zauvek! 😉

Prosečna plata profesionalca

Zdravlje nema cenu! Upravljanje stresom kroz svakodnevne situacije je najvažnija veština koju sebi možete stvoriti. Neprocenjivo vredna! 🤗

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem.

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Ukoliko ste odabrali uplatu na račun, vaša uplata biće odobrena u roku od tri radna dana. Onlajn uplate odobrene su odmah.

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji Vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Preuzeto sa: thecampster.com