Edukacija

Radionica: Poboljšan pristup finansijskim sredstvima za mala i srednja preduzeća

    turizambih.ba 📣 Ne propustite poticajnu interaktivnu radionicu sa Unicredit Bank d.d. Mostar i projektom USAID Turizam! Saznajte kako mala i srednja preduzeća (MSP) u sektoru turizma mogu ostvariti bolji pristup finansijskim sredstvima kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

    🎯S obzirom da mala i srednja preduzeća igraju ključnu ulogu u razvoju turističkog sektora, USAID Turizam i UniCredit Bank d.d. Mostar @unicreditbank_ na radionici će predstaviti raspoložive finansijske proizvode i njihove specifičnosti, trendove u razvoju turizma, kao i najčešće smetnje u dobijanju finansijskih sredstava, a sve kako bi se poboljšao pristup finansijskim resursima za mala i srednja preduzeća u sektoru turizma i srodnim sektorima.

    🎯Podržavajući mala i srednja preduzeća, možemo kreirati nove i bolje turističke proizvode koji će privući veći broj posjetilaca, potaknuti ekonomski razvoj i povećati konkurentnost u sektoru turizma.

    📍 Učestvujte na radionici 6. marta u Hotelu Buna (Buna bb, Mostar), kako bismo diskutovali o načinima kako to možemo postići.

    👉Prijavite se na radionicu i budite dio promjene: kliknite link u opisu profila.

    👉Pogledajte pozivnicu klikom na linku u opisu profila.

    Izvor: instagram.com