Vijesti

Poklon Grada povodom Dana žena: „One tri“ 9. marta u Banskom dvoru

Grad poklanja sugrađankama i svim gostima koncert „One tri“ pod nazivom „U ogledalu“, koji će biti održan 9. marta u Kulturnom centru Banski dvor, a sve povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena.

Savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku, Mirna Savić – Banjac poručila je kako su „One tri“ već odavno postale prepoznatljive, kako u Banjoj Luci, tako i šire.

-One su omiljene kod banjalučke publike i ne zadržavaju se samo na svojoj muzici, nego šalju i važne poruke svim ženama, ali i cjelokupnom društvu. Smatramo da će ovaj poklon Grada biti lijep gest, ne samo za naše sugrađanke, nego i za sve građane Banje Luke. Pozivamo sve naše sugrađane da preuzmu svoje besplatne pozivnice – rekla je ona.

Kako navode iz ovog sastava, naziv koncerta je posvećen je unutrašnjoj ljepoti žene koja danas sve manje dolazi do izražaja.

-Mnogo više se obraća pažnja na spoljašni izgled, plastični. Žena je izgubljena u vremenu i prostoru i treba joj pomoć prijatelja. Želimo da ukažemo da te neke bitne momente vezano za današnje žene, naše majke, bake, sestre, tetke, prijateljice – naglasila je Maja Tatić.

Koncert će biti održan sa početkom od 20.00 časova, a besplatne pozivnice za ovaj koncert svi zainteresovani mogu preuzeti od ponedjeljka, 27. februara na biletarnici Banskog dvora svaki radni dan u periodu od 12.00 do 18.00 časova.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka