Edukacija

Radionica: Vještina javnog nastupa

Pravni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer Predstavništvo u Bosni i Hercegovini organizuje radionicu Vještina javnog nastupa. Radionica će biti održana 04.03.2023. godine (subota) i 07.03.2023. godine (utorak; termin nakon predavanja) putem online platforme Zoom. Studenti će imati priliku da nauče o značaju javnog nastupa u savremenom dobu, načinu pisanja političkog govora i tehnici javnog nastupa kao i da učestvuju u pisanju govora. Radionica je namijenjena studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci.

Predavači će biti viši asistenti Olivera Ševo Grebenar, ma i Igor Popović, ma i asistentkinja Milica Ristić, ma koji su saradnici i mentori u Centru za retoriku i govorništvo „Institutio Oratoria“. Radionica podrazumijeva predavanja, ali i aktivno učešće studenata.

Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave putem e-maila na adrese: olivera.sevo@pf.unibl.org ili igor.popovic@pf.unibl.org. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime i godinu studija. Broj mjesta je ograničen. Odabrani polaznici će dobiti certifikat o pohađanju radionice. Zainteresovani studenti se mogu prijaviti završno sa danom 02.03.2023. godine (četvrtak).

Program-Vjestina-javnog-nastupa-AGENDA-04.03.-2023-PF-Banja-Luka

Poziv-KAS-2023-PF-UNIBL

Preuzeto sa: Pravni fakultet