Edukacija

JobFAIR ‘20 – Edukativni program

“JobFAIR ‘20 – Edukativni program” je program koji se organizuje u sklopu ovogodišnjeg JobFAIR-a, sa ciljem edukacije studenata o temama i vještinama sa kojima se nemaju priliku upoznati kroz formalno obrazovanje, a veoma su potrebne u poslovnom svijetu.

Edukativni program se sastoji od niza webinara na kojima će se obrađivati teme koje pomažu studentima u usavršavanju različitih vještina u svrhu pripreme za izlazak na trzište rada. Neke od tema su CV, LinkedIn, Poslovna komunikacija i Razgovor za posao. Također, u program su uključeni i podcasti u kojima će se razgovarati sa uspješnim poslovnim ljudima iz Bosne i Hercegovine.

Sadržaj programa će se realizovati tokom mjeseca oktobra, sa različitim temama svake sedmice. Webinari će se održavati utorkom i četvrtkom, dok će podcasti biti subotom.

Prijave su otvorene do nedjelje, 27.9., do kraja dana!

Za sve novosti možete pratiti zvaničnu web stranicu Sajma, www.jobfair.ba, kao i društvene mreže Facebook, Instagram i LinkedIn. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća, možete nam se javiti putem maila info@jobfair.ba ili putem profila na društvenim mrežama!

Prijavi se i iskoristi svoju šansu!

Preuzeto sa: hocu.ba