Vijesti

Uređenje u toku: Evo kako će uskoro izgledati Park Mladen Stojanović

Banjalučki Park Mladen Stojanović prolazi kroz rekonstrukciju. Pogledajte kako će izgledati nakon završetka.

“Počeli smo sa potpunim uređenjem Parka „Mladen Stojanović“ u koji decenijama nije uložena niti jedna marka”, poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je završetak radova najavio za 45 dana.

Nakon uređenja Park će dobiti brojne nove i obnovljene postojeće sadržaje, i to: šetališta, nova dječija igrališta, obnovljene tartan trim staze, savremenu teretanu na otvorenom, javni toalet, novu aveniju koja će povezivati Ulicu Olimpijskih pobjednika i Istočni tranzit, sportsku dvoranu sa 5.000 sjedećih mjesta prilagođenu svim sportovima.

Brojni Banjalučani negodovali su zbog radova u Parku tvrdeći da će biti uništeno zelenilo, međutim gradonačelnik je obećao da nijedno drvo neće biti posječeno.

“Naprotiv, Park će biti obogaćen dodatnim zelenilom koji će donijeti novi šarm našem najvećem parku, a ovaj cijeli projekat potpuno novi izgled i sadržaj našem gradu”, zaključio je gradonačelnik Stanivuković.

Pogledajte kako će izgledati preuređeni dio Parka koji vodi do novog teniskog terena koji je u izgradnji za predstojeći Srpska open.

Preuzeto sa: mondo.ba