Vijesti

Škola praktičnog novinarstva za studente, prijave do 3. februara

Redakcije „EuroBlica“ i portala Srpskainfo u Banjoj Luci, od 6. februara do 2. marta, organizuju školu praktičnog novinarstva.

-Polaznici su studenti novinarstva, koji će biti upisani po redoslijedu prijavljivanja. Besplatnu školu praktičnog novinarstva će pohađati maksimalno 20 studenata.Urednici i novinari “EuroBlica” i portala Srpskainfo upoznaće buduće kolege sa izazovima modernog novinarstva, organizacijom rada u redakciji, upravljanjem društvenim mrežama, ulogom novinara u digitalnoj eri i mnogim drugim temama – naglašeno je u saopštenju.

Dodaju kako svi koji žele da prisustvuju predavanjima, tri puta sedmično, u terminu od 17.00 časova, treba da najkasnije do 3. februara do 12.00 časova, pošalju prijavu putem elektronske pošte redakcija@euroblic.com, sa naznakom “Prijava za školu praktičnog novinarstva”.

-U prijavi treba napisati sljedeće podatke: ime i prezime, fakultet, godina studija, prebivalište i broj telefona. Polaznici će nakon zaključenja prijava biti kontaktirani mejlom i/ili viberom – dodaoju.

Predavanja će biti održana u saradnji sa Gradom Banja Luka.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka