Ostalo

Prijavite se za MBA model savremenog poslovanja

Pridružite se dvonedeljnom ili četvoronedeljnom programu MBA modula u Amsterdamu i naučite više o savremenim aspektima poslovanja, doprinesite svom ličnom i profesionalnom razvoju i otvorite vrata međunarodnoj karijeri!

OBLAST: biznis

OPIS: Ovo je intenzivan kurs koji će vas upoznati sa osnovama MBA. Program je fokusiran na poslovnu kulturu u Evropi, a posebno u Holandiji. Tokom kursa naučite mnogo o mogućnostima u Holandiji – za studije, započinjanje vašeg poslovanja i razvoj karijere. Ovo je jedinstvena prilika da pratite kratak kurs koji vam pruža veliku količinu znanja i veština. Naravno, skoro je nemoguće uklopiti jednogodišnje redovne MBA studije u 4 nedjelje, međutim, mi smo u mogućnosti da vam ponudimo mnogo! Ovaj kurs je za zaposlene ljude koji cene svoje vreme. Dobijte ne samo opšte grupne sesije, već i individualnu pažnju i lični savjet za karijeru! Kurs je zasnovan na najsavremenijim materijalima koji se predaju u vodećim poslovnim školama. Sastoji se od ključnih teorija i praksi. Velika pažnja se poklanja individualnom radu. Tokom kursa, dobićete priliku da radite na sopstvenom projektu pod nadzorom profesionalca. Sami ćete izabrati temu i napraviti prezentaciju do kraja kursa. Takođe ćete imati priliku da posetite razne organizacije. Ovo je odlična prilika za umrežavanje i učenje o mogućnostima za karijeru, pa se spremite da iskoristite sav svoj šarm!

USLOVI: Za pohađanje kursa potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti onlajn https://uconsulting.nl/application-form/ ili možete poslati e-mail na sledeću adresu: netherlandsinstitute@gmail.com

Molimo navedite „MBA modul (broj nedjelja)“ u temi i navedite sljedeće informacije:

  • Puno ime;
  • nacionalnost;
  • Datum rođenja;
  • Broj telefona;
  • Datumi kursa;
  • Razlozi zbog kojih biste željeli da se pridružite programu i vaša očekivanja;
  • Druge želje.

ROK ZA PRIJAVU: 02.02.2023.

Detaljnije na: https://uconsulting.nl/mba-module/

Preuzeto sa: mladiinfo.me