Stipendije

Prijavite se za BeArt Presets akademske stipendije 2022-2023

BeArt Presets vas poziva da se prijavite na njihov program stipendiranja kako za učenike srednjih škola, tako i za studente osnovnih i master studija iz oblasti fotografije i dizajna. Stipendija je otvorena za studente iz svih zemalja.

OBLAST: fotografija

OPIS: BeArt Presets je grupa strastvenih fotografa i dizajnera specijalizovanih za fotografiju i kreiranje funkcionalnih Lightroom postavki i Photoshop akcija. Rade na stvaranju digitalnih iskustava koja mijenjaju život. Cilj ove grupe je da fotografisanje učine jednostavnim i dostupnim svim fotografima, od profesionalaca do početnika.
Kreativne alate BeArt Presets-a koriste hiljade fotografa širom svijeta i čine uređivanje fotografija mnogo zabavnijim i lakšim nego ikada prije.

Vrijednost ove stipendije je djelomično finansiranje, po 5.000 dolara a dodjeljuje se za dva dobitnika. Akademska stipendija BeArt Presets nudi se kao podrška studentima da postignu svoje obrazovne ciljeve.

USLOVI: Kako biste se prijavili za ovu stipendiju potrebno je da:

– Kandidati koji se prijavljuju za BeArt Presets akademsku stipendiju moraju biti studenti osnovnih ili postdiplomskih studija;

– Pravo na učešće imaju i kandidati koji su maturanti svojih srednjih škola;

– Akademska institucija ili univerzitet moraju biti akreditovani i priznati od strane najviših relevantnih akademskih tijela u matičnoj zemlji kandidata.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je pratiti uputstva sa ovog linka: http://www.beart-presets.com/beart-scholarship-program

ROK ZA PRIJAVU: 01.4.2023.

Detaljnije na: https://www.wemakescholars.com/scholarship/beart-presets-academic-scholarship

Preuzeto sa: mladiinfo.me