Vijesti

Pripremljen bogat program: Bilja Krstić i Branka Zečević nastupaju za Pravoslavnu novu godinu

Jedna on najpoznatijih pjevačica etno muzike Bilja Krstić i njen sastav „Bistrik“, kao i mlada etno pjevačica iz Crne Gore Branka Zečević nastupiće za Pravoslavnu novu godinu u Banjoj Luci.

Kao gosti, nastupiće mladi talentovani pjevači Pavlina Radovanović sa Kosova i Metohije i Danilo Milosavljević iz Banje Luke.

Bogat program obilježavanja Pravoslavne nove godine 13. januara počinje od 21 čas u Parkiću, šetalištu kod Hrama Hrista Spasitelja.

Nakon spektakularnih koncerata za Međunarodnu novu godinu, sugrađani i svi gosti imaće priliku i da Pravoslavnu novu godinu u našem gradu dočekaju u sjajnoj atmosferi i u duhu tradicije.

-Pozivamo sugrađane da nam se pridruže 13. januara u ovom još jednom kulturno-umjetničkom događaju. Ovo je poklon Grada sugrađanima, ali i svim gostima koji su Banju Luku prepoznali kao mjesto gdje se održavaju dobri koncerti i programi – poručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić – Banjac.

Nakon programa kod Hrama, u ponoć je previđen moleban povodom Pravoslavne nove godine, odnosno Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka