Deveto izdanje Nektar OK Festa 14/15/16 jula na Tjentištu

Poznati su datumi, devetog po redu izdanja Nektar OK Festa, koji će se na dobro poznatoj lokaciji Tjentište/Nacionalni park Sutjeska održati 14/15/16 jula 2023. godine.

Osim informacije o datumu održavanja narednog festivala, predstavljamo i AFTERMOVIE NEKTAR OK FEST 2022 koji donosi fantastične kadrove sa ovogodišnje OK avanture. Zajedno se prisjećamo najljepših trenutaka sa festivala, najbolje atmosfere, fenomenalnih nastupa, ali i donosimo utiske publike i izvođača. I ovoga puta, svi su saglasni u jednom, a to je da ovaj festival osim muzike, atmosfere, ljudi, posebnim čini samo mjesto na kom se održava, kako zbog nestvarne prirode, tako i same energije mjesta, koje zbog dešavanja i prošlosti na njegovom tlu, predstavlja sinonim za slobodu.

I ovoga puta za fantastičan aftermovie, zaslužna je vrijedna ekipa prijatelja festivala, iz agencije MANIA.

U iščekivanju devete OK avanture, kroz aftermovie 2022 prisjećamo se najljepših trenutaka i atmosfere sa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, a one koji nisu bili u prilici da sa nama uživaju na Tjentištu, pozivamo da to učine već naredne godine 14/15/16 jula.

OFFICIAL AFTERMOVIE NEKTAR OK FEST 2022

Izvor: Saopštenje