Ostalo

Tech387 Product Arena: Pridružite se tromjesečnoj plaćenoj praksi i započnite uspješnu IT karijeru

Kompanija Tech387 otvara prvo poglavlje plaćene prakse za sve ljubitelje tehnologije! Product Arena je prvi korak ka zaposlenju u našoj kompaniji. Aplicirati mogu sve osobe koje zanima Project Management, UI/UX Design, QA Engineering, Backend ili Full Stack Development. Iskustvo ovoga puta nije potrebno!

Product Arena je intenzivna tromjesečna obuka, tokom koje će timovi pripravnika/ca raditi na razvoju aplikacija u stvarnom vremenu, uz vodstvo naših iskusnih mentora.

Cilj prakse je početnicama i početnicima pružiti najbolju šansu za uspješnu IT karijeru. Svi prijavljeni će, bez izuzetka, dobiti priliku da sudjeluju u prvom, online, dijelu obuke! Po završetku online dijela obuke, izvršit ćemo odabir kandidata/kinja koji su pokazali najviše motivacije, inicijative i želje za napretkom te im ponuditi učešće u plaćenom dijelu prakse.

Dodatna motivacija za sve uspješne kandidate i kandidatkinje te razlog više da ostanu u Bosni i Hercegovini, svakako je i prilika za trajno zaposlenje u našoj kompaniji. Benefiti koje donosi zaposlenje u našoj kompaniji zaista su brojni, ali dozvolit ćemo im da se sami uvjere u to i da nastave našu priču. Tokom Product Arene imat će priliku da se upoznaju s atmosferom i kolegama.

Denis Berilo, jedan od osnivača kompanije Tech387, rekao je kako je Product Arena ozbiljan program za motivisane pojedince koji su spremni ući u svijet najsavremenije tehnologije.

“Bez obzira na dosadašnje iskustvo, pozivamo vas da se prijavite za našu plaćenu praksu. Obećavamo da će vam Product Arena, ako imate ozbiljne namjere i motivaciju, pružiti priliku za uspješnu IT karijeru. Primarni cilj organizacije plaćene prakse je kreiranje novih kadrova za kompaniju Tech387. Svi kandidati/kinje koji ostvare uspjeh tokom prakse dobit će priliku za zaposlenje.”

Prijave ostaju otvorene do kraja radnog dana 18.11.2022. Prijaviti se može ispunjavanjem jednostavne Google forme. Nakon zatvaranja prijava, svi kandidati/kinje će dobiti email sa uputama o početku online dijela obuke. Online obuka počinje 21.11.2022. i trajat će dvije sedmice. Tokom ovog dijela obuke naši mentori vršit će procjenu motivacije, načina rada i brzine usvajanja vještina, na osnovu kojih će biti donesena konačna odluka o kandidatima/kinjama koji će potpisati ugovor sa našom kompanijom. Faza potpisivanja ugovora bit će okončana do 15.12.2022. Svi koji ne budu odabrani za tromjesečnu obuku, ne trebaju biti razočarani. Po završetku prvog ciklusa Product Arene planiramo nastaviti sa realizacijom novih ciklusa.

“Svi će imati jednaku mogućnost da nam pokažu da žele biti dio našeg tima. Ovo je jedinstvena prilika gdje predznanje ne predstavlja uslov za mjesto na plaćenoj praksi, a potom i radno mjesto”, naglasio je Faruk Ćidić, CTO kompanije Tech387.

Nova godina će najuspješnijim polaznicima/a donijeti novi izazov, tromjesečnu intenzivnu obuku pod vodstvom iskusnih mentora. Polaznici/e će biti raspoređeni u timove i radit će na stvarnim projektima u stvarnom vremenu, kako bi po završetku obuke bili spremni za rad sa klijentima. Product Arena će zvanično otvoriti vrata 09.01.2023. godine.

Product Arena je jedinstvena prilika za sve osobe koje žele napraviti prvi korak ka uspješnoj IT karijeri.

Za više informacija o prvoj Product Areni pogledajte video, ili kontaktirajte Tech387 putem LinkedInInstagram ili Facebook profila.

Preuzeto sa: hocu.ba