Vijesti

Donacija kompanije „Meridian“: Nova multimedijalna oprema u Domu omladine

Predstavnicima Grada Banje Luke uručena je donacija u vidu multimedijalne opreme, koja će dodatno obogatiti sadržaje u Domu omladine.

Riječ je o multimedijalnoj opremi, koja će biti na raspolaganju mladima koji u prostorijama Doma omladine sprovode različite aktivnosti ali i provode svoje slobodno vrijeme.

Opremu je donirala kompanija „Meridian“ za potrebe projekta „Dom omladine u susret e-sportu“, koji sprovode studenti Pravnog fakulteta.

Primopredaji je prisustvovala savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo koja je zahvalila društveno-odgovornoj kompaniji „Meridian“ na donaciji, podsjetivši da je ova komapnija ranije donirala tablete djeci iz višečlanih porodica, kao i da su se pridružili jesenjoj sadnji.

Nastavljamo sa unapređenjem rada Doma omladine i aktivno radimo na unapređenju uslova za sprovođenje aktivnosti i projekata mladih. Naš cilj je da mladima u našem gradu ponudimo što više sadržaja, kako bi što kvalitetnije provodili svoje vrijeme– poručila je Šukalova.
Ona je podsjetila da je i cilj gradske administracije bio da Dom omladine postane mjesto koje će kroz različite kulturne i edukativne sadržaje, kao i različite projekte dati mladima mogućnost da na jedan kavlitetniji način provode svoje vrijeme.

Operativni direktor kompanije „Meridian“ Nikola Milisavljević kazao je da ova donacija predstavlja nastavak sjajne saradnje Gradske uprave i te kompanije.

-Vjerujemo da će e-sport kutak privući u Dom omladine još veći broj ljudi – rekao je Milisavljević.

Predsjednik Studentskog saveza Pravnog fakulteta Rastko Vučić zahvalio je Gradu Banjoj Luci i kompaniji „Meridian“ na podršci u sprovođenju projekta za mlade, koji će biti održavan jednom mjesečno u Domu omladine.

-Izuzetno nam je drago što smo kroz projekat „Dom omladine u susret e-sportu“ od kompanije „Meridian“ dobili dvije konzole, koje će, po završetku projekta, moći besplatno koristiti svi mladi u Domu omladine – rekao je Vučić.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka