Vijesti

Četvrti humanitarni „Ultra bazar“ 22. oktobra u Delta Planet Banja Luka!

Humanitarni „Ultra Bazar“ po četvrti put se održava i ovog oktobra, pa će tako Delta Planet Banja Luka biti i ove godine domaćin humanitarne prodaje, koja će se održati 22. oktobra od 12 do 17 sati. Sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovog puta biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Ovo je prilika da i ti daš svoj doprinos i društveno-odgovorno djeluješ, putem kupovine na samom događaju, ali i donacijama prije održavanja bazara. Pridruži se ovoj pozitivnoj priči u oktobru, mjesecu ženskog zdravlja!

Na humanitarnom bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će i ove godine biti u prilici da kupe po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, nakit, knjige, umjetničke radove i mnoge druge proizvode, koje su donirali kompanije, razni brendovi, umjetnici, influenseri i javne ličnosti, koji će prisustvovati događaju.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresovane kompanije, brendove i lokalne biznise, influensere i influenserkei javne ličnosti, koji se još nisu priključili akciji, da doniraju svoje proizvode, te na taj način učestvuju u humanitarnom “Ultra bazaru”. Za sva dodatna pitanja, javite nam se na e-mail: redakcija@ultra.ba ili na Instagram profil ultra.magazin.

Oktobar je mjesec, kada se širom svijeta podiže svijest javnosti o prevenciji i borbi protiv raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja. Upravo se iz tog razloga humanitarni „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti četvrti put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi i kompanije, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Ove godine „Ultra bazar“ traje punih pet sati, a uz kvalitetnu kupovinu na bazaru, naš „Ultra DJ“ će se pobrinuti za odličnu atmosferu na događaju, a mnogobrojni partneri događaja će na bazaru izložiti svoje promotivne proizvode.

Očekujemo te u subotu, 22. oktobra od 12 do 17 sati u Delta Planet Banja Luka, a možeš sa sobom povesti i prijatelje ili članove porodice da učestvuju u humanitarnoj akciji, i da zajedno pružite svoj doprinos, tako što ćete kupiti neki od priozvoda na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i idealno mjesto za druženje, a ovom prilikom Ultra magazin će proslaviti i svoj četvrti rođendan!

Humanitarni „Ultra bazar“ do sada su podržali: Delta Planet Banja Luka, Sana Linea, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Lollita Fashion House, Knjižara Kultura, Afrodita Cosmetics, Alma Ras, Cacao Beauty Centar, Elan ulja, Srećna Šapa, te mnogobrojne javne ličnosti, influenseri i influenserke i brendovi.

Vidimo se na „Ultra bazaru“ u Delta Planet Banja Luka u subotu 22. oktobra od 12 do 17 sati!

Preuzeto sa: ultra.ba