Vijesti

“Sportski dan” na Gradskom stadionu

Fudbalski klub Borac i Atletski klub Banjaluka, uz podršku Fudbalskog saveza Republike Srpske organizovaće manifestaciju “Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci u srijedu, 28. septembra 2022. godine s početkom u 14 časova.

Na pomoćnom terenu, podijeljenom u četiri sektora, biće organizovan turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, kao i tereni zabavnih poligona na kojima će učestvovati djevojčice i dječaci.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane djevojčice i dječake da dođu u srijedu na Gradski stadion i učestvuju u “Sportskom danu” posvećenom našoj sportskoj mladosti i budućnosti. Pored zvaničnog turnira u kojem će nastupati klubovi Vrbas, Borac, OFК Spartak 2013 i BSК u godištu 2012, odnosno Borac, OFК Spartak 2013, Ljubić i BSК u generaciji 2014. godišta biće organizovan i otvoreni nastup svih onih koji žele da uzmu učešće u ovom svojevrsnom sajmu sporta u svim omladinskim kategorijama – istakao je Goran Đukić, jedan od koordinatora “Sportskog dana” u ime Fudbalskog saveza Republike Srpske.
Za sve učesnike obezbjeđeni su sokovi i roštilj, a Fudbalski savez Republike Srpske je za sve učesnike obezbijedio medalje i pehare.

Ovom prilikom biće ozvaničen i završetak radova na terenu sa hibridonom travnatom podlogom Gradskog stadiona, kao i početak radova na postavljanju atletske staze, čime će ovo sportsko zdanje dobiti novi, moderniji izgled, ali i obezbijediti još bolje uslove fudbalerima i atletičarima u narednom periodu.

Ovom događaju će prisustvovati i kompletan seniorski i juniorski tim banjalučkog Borca, a Fudbalski savez Republike Srpske podijeliće lopte za klubove članove Područnog Fudbalskog saveza Banjaluka.

Preuzeto sa: blmojgrad.com