Događaji

Jesenje čišćenje UMA

Dragi naši, sa radošću vas obavještavamo da se već petu godinu za redom organizuje „Jesenje čišćenje UMA“, koji za cilj ima obilježavanje Svjetskog dana mentalnog zdravlja i podizanje svijesti o važnosti očuvanja istog. Veoma smo ponosni što ova studentska inicijativa svake godine raste, biva posjećenija i na svoj način doprinosi zajednici uz podršku Katedre za psihologiju Filozofskog fakulteta UNIBL i Društva psihologa Republike Srpske.

Manifestacija „Jesenje čišćenje UMA“ će se održati od 3.10 do 10. 10. s ciljem informisanja javnosti o psihologiji i psihoterapiji u našem društvu, kao i promociji značaja mentalnog zdravlja u zajednici, te destigmatizaciji glasnim govorenjem o mentalnom zdravlju.

Sadržaj manifestacije „Jesenje čišćenje UMA“ se sastoji iz predavanja i radionica iz domena mentalnog zdravlja, koje održavaju mnogi predavači iz regiona. Prisustvo predavanjima i radionicama imaju svi koji to budu željeli i ulaz će biti slobodan.

Takođe, prije nego što vam pokažemo šta smo vam spremili za ovogodišnji program, u naradenim objavama videćete šta su to prošlogodišnji učesnici rekli o Jesenjem čišćenju UMA.

Sadržaje koji su obilježili „Jesenje čišćenje UMA“ prethodnih godina, možete da ispratite na našim društvenim mrežama: facebook, instagram i youtube (link u opisu profila).

https://www.youtube.com/channel/UCOW0vE4-9IbGv9OxtZ-I_OA

Preuzeto sa: Instagram @jesenje.ciscenje.uma