Organizacije

Poziv za organizacije: Kreativni avgust

U periodu od 10.08. do 30.08.2020. organizujemo našu tradicionalnu manifestaciju “Kreativni avgust”.

Šta je Kreativni avgust?

Dogadjaj koji ima za cilj da djeci i mladima, koji ljeto provode u Banjoj Luci, ponudi svakodnevne aktivnosti na otvorenom kroz učešće u muzičkim, sportskim, kreativnim i umjetničkim sadržajima. Sve aktivnosti u okviru programa manifestacije biće besplatne i odvijaće se svaki dan (osim nedjelje) u periodu od 18-20 časova.

Pozivamo udruženja građana, klubove, neformalne, formalne grupe i pojedince da predstave svoj rad u okviru programa „Kreativni avgust“, te da zajedničkim snagama kreiramo sadržaje usmjerene na promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja.

Šta se od vas očekuje?

Da na interaktivan način predstavite svoj rad djeci i mladima, jedan ili više dana u periodu od 10.08. do 15.08.2020.

Kako da se uključite?

Zainteresovana udruženja, klubovi, formalne/neformalne grupe i pojedinci mogu se javiti putem e-maila: oc@zdravodaste.org, naše Facebook stranice Zdravo da ste OC, broja telefona 051 218 363 ili lično u Ulici Mladena Stojanovića 10 (12-18 h).

Prijave traju do 06.08.2020.

Projekat “Kreativni Avgust 2020” realizuje se zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) te programa „Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE“ , koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).