Događaji

Coaching izazov, otvorena online sesija Događaj na internetu

Kada neko pomene “coaching” – najčešće ste skeptični? Pitate se kako vam “taj coaching” može pomoći? Sumnjate u to da vam može dati novu perspektivu, definisati ciljeve, detektovati ograničavajuća uvjerenja, otvoriti oči, okrenuti ka rješenju, posložiti “sistem”? Ukoliko je odgovor DA, onda upravo VAS očekujemo na otvorenoj – online – sesiji, 06.08. od 18h na Zoom platformi.

Link za prijavu: https://bit.ly/3k0DV2n

ZAŠTO COACHING?

Coaching je pristup koji se uveliko koristi u biznis svijetu, pogotovo na zapadu. Ne podrazumijeva razgovor gdje vam kouč govori šta i kako treba da radite, nego suprotno – coaching je kao trening, sami radite na svojim performansama, uz pomoć kouča – koji vam postavlja prava pitanja, na pravom mjestu i u pravo vrijeme, pažljivo vas sluša, kalibrira vaše ponašanje, detektuje ograničavajuća uvjerenja i konstantno usmjerava razgovor ka rješenju. VAŠEM rješenju! Klijent je odgovoran za rezultat, a kouč za proces.Zvuči vam korisno? Ukoliko je odgovor i dalje DA, nastavite da čitate…Pripremite svoja pitanja za uvod u sesiju, razmislite u kojoj životnoj oblasti vapite za osvježenjem ili unapređenjem…i prepustite se posebnom i strukturisanom razgovoru sa certifikovanim ECA koučevima Centra LiderLab.

Priključite nam se u četvrtak 06.08.2020. od 18.00 do 19.30 h.

Link za prijavu: https://bit.ly/3k0DV2n

Učešće je besplatno.-

Broj mjesta je ograničen zbog što kvalitetnijeg rada i posvećenosti svakom učesniku.

SPREMNI ZA PROVOKACIJU?

Znaš da si rođen za život iznad prosjeka?

Spreman si da oslobodiš sopstvene potencijale?

Spreman si da platiš cijenu uspjeha?Testiraj profesionalni Coaching! Iskusi promjenu.

OBAVEŽI SE SEBI NA USPJEH!

Nauči da modeluješ najuspješnije.

Nauči da u svakom trenutku sam sebi postaviš pametna pitanja (i dobiješ pametne odgovore).

Prestani da se sabotiraš.

Prestani da se bojiš (ne)uspjeha!Napomena: ne preporučuje se osobama zadovoljnim trenutnim okolnostima, koje ništa ne žulja i koje sebe ne vide u ulozi lidera.

Pozivamo vas, lidere, koji se tek spremaju da pokažu sopstvenu hrabrost na djelu da nam se pridružite u našoj sjajnoj virtuelnoj učionici u kojoj su desetine vas već stekle neprocjenjivo vrijedna znanja!

Vidimo se na coachingu, 06.08. od 18h! Link za prijavu: https://bit.ly/3k0DV2n

Vaši vodiči su ECA certifikovani koučevi dr Anja Bundalo i Snježana Živković, osnivači Centra za lični razvoj, coaching i edukaciju – LiderLab.www.LiderLab.Center

Preuzeto sa: mreza-mira.net