„Okreni se, pokreni se“:Banja Luka dobila novi urbani mobilijar u centru grada

Po uzoru na moderne gradove i Banja Luka je dobila novi urbani mobilijar u centru grada.

U okviru projekta „Okreni se, pokreni se“ uz podršku prijatelja našeg grada – društveno-odgovorne kompanije „Addiko banka Banja Luka“ prostor kod govornice na Trgu Krajine obogaćen je zanimljivim rotirajućim foteljama.

Novi mobilijar od danas je dostupan svim sugrađanima, a ovu lokaciju obišli su gradonačelnik Draško Stanivuković i član Uprave Addiko banke Mile Todorović.

-Uz podršku naših prijatelja dodatno smo obogatili i oplemenili prostor kod govornice na Trgu Krajine. Ovo mjesto smo posvetili demokratiji, slobodi govora i zamislili ga kao mjesto koje će okupljati mlade ljude, te sam zaista zahvalan našim prijateljima iz „Addiko banke“ što su podržali ideju da i Banja Luka dobije ove neobične rotirajuće fotelje – poručio je gradonačelnik,

Gradonačelnik je simbolično pozvao sve sugrađane da sjednu i za sreću zavrte jedan krug.

-Raduje me što su sugrađani, a najviše djeca oduševljena novim neobičnim foteljama. Posvećenim i prijateljskim odnosom prema društvenoj zajednici njegujemo imidž jedne moderne banke i zaista mi je drago što smo učestvovali i podržali ovaj projekat – poručio je član Uprave „Addiko banke Banja Luka“ Mile Todorović, izrazivši nadu da će u novom mobilijaru uživati građani Banje Luke ali i svi turisti.

Inače, rotirajuće fotelje uskoro će biti postavljene i na drugim gradskim lokacijama.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka