Vijesti

“Kreativni avgust” od 15. do 28. avgusta

Omladinski centar “Zdravo da ste” organizuje tradicionalnu manifestaciju “Kreativni avgust”, koja će se ove godine održati od 15. do 28. avgusta u parku “Mladen Stojanović”.

“Nastavljamo tradiciju održavanja našeg omladinskog festivala, a ovog avgusta će se realizovati njegovo 18. izdanje”, kazali su iz “Zdravo da ste” za “Nezavisne”.

Prema njihovim riječima, djeci i mladima nude razne aktivnosti, među kojima su radionice slikarstva, fotografije, teatra, afričkih udaraljki, gitare, DJ, radionice kreativnog mikrofona, plesa i još mnogo toga.

“Posjetioci će imati priliku da uživaju u izložbi radova nastalih u okviru ove tradicionalne manifestacije i to po njenom završetku 28. avgusta, kada će biti održana završna priredba”, kazali su iz “Zdravo da ste”.

Kako kažu, očekuju veliki broj posjetilaca, s obzirom na to da svake godine sugrađani pozitivno dočekaju ovaj festival.

“Cilj ‘Kreativnog avgusta’ je da djeci i mladima ponudi razne aktivnosti kroz koje se mogu kreativno izraziti, testirati svoje ideje te svoje slobodno vrijeme provesti na nešto drugačiji način”, kazali su iz “Zdravo da ste”.

Iako su aktivnosti ponuđene mladima, kako oni kažu, nikog neće odbiti te naglašavaju da je sve besplatno.

Kako dodaju, program planiranih aktivnosti će biti blagovremeno objavljen, a svi zainteresovani im se mogu pridružiti bez prethodne prijave, osim za radionicu slikanja na velikim formatima.

Preuzeto sa: nezavisne.com