Vijesti

Petrovdanski dani Petrićevca: U četvrtak veliki koncert Amadeus benda

Koncertom popularne grupe „Amadeus bend“ u četvrtak, 14. jula od 20.00 časova, biće spuštena zavjesa na još jednu manifestacija „Petrovdanski dani Petrićevca“, koja se ove godine održava peti put zaredom.

Pozitivne energije, pjesme i dobrog raspoloženja zasigurno neće nedostajati, s obzirom na činjenicu da je upravo ovaj bend rado viđen gost u Banjoj Luci.

Koncert će biti održan u dvorištu Osnovne škole „Miloš Crnjanski“, a organizatori poručuju da su svi sugrađani dobrodošli.

Podjsjećamo, Mještani naselja Petrićevac petu godinu zaredom proslavljaju praznik Svetih apostola Petra i Pavla, a tim povodom će od 8. do 14. jula biti priređena manifestacija „Petrovdanski dani Petrićevca“.

Kao i svaki put, ove godine je takođe pripremljen bogat program, poput turnira u futsalu, dječije manifestacije pod nazivom „Petrovdanska čarolija“, te bogat kulturno – umjetnički program.

Manifestaciju, koja je čuvar tradicije i običaja, organizuju Mjesna zajednica Petrićevac i Parohija petrićevačka, uz podršku Grada Banje Luke.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka