Događaji

Otvoren poziv za prijave za ljetni kamp mira „Friedensgrund BiH“

U okviru međureligijskog projekta Koračajmo zajedno i ove godine Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira ljetni kamp mira za mlade pod nazivom Friedensgrund BiH, što znači temelj mira. Cilj kampa je pružiti priliku mladim katolicima i pravoslavcima da se susretnu i dožive ljetovanje na drugačiji način – kroz spoj zabave, molitve, učenja i timskog rada. Ove godine kamp će se održati u župi Žalosne Gospe u Kornici (Općina Modriča), u prostorijama regionalnog Centra za pastoral mladih razdoblju od 18. do 24. srpnja/jula.

Kroz sedmodnevni program kampa, mladi imaju priliku, pod vodstvom vršnjačkih edukatora projekta za mlade Koračajmo zajedno, učiti o važnosti upoznavanja drugog i drugačijeg, otkrivati osobne i kolektivne vrijednosti, ali i razvijati svoje radne navike, talente i sposobnosti. Program kampa će sadržavati sportske aktivnosti, izlete, radionice. Pored sudionika iz Bosne i Hercegovine, na kampu će sudjelovati i mladi iz Italije, Njemačke i Latvije.

Prijave su otvorene do 11. srpnja/jula 2022. godine, a mogu sudjelovati svi mladi uzrasta od 15 do 20 godina. Prijavni obrazac možete ispuniti ovdje.

Participacija za sudjelovanje iznosi 50 KM po osobi. Organizaciju prijevoza i putne troškove snosi Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Više informacija također možete dobiti putem e -maila: ncm.koracajmozajedno@gmail.com i na broj telefona: 033/766-226, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00. Kontakt osoba Nadežda Mojsilović.

Preuzeto sa: mreza-mira.net