Vijesti

Doživi najljepše trenutke ovoga ljeta na Nektar OK Festu

I ove godine zajedno smo na jednoj od najljepših festivalskih lokacija u regiji, Nacionalnom parku Sutjeska, 15/16/17 jula na osmom po redu Nektar OK Festu.

Imena ovogodišnjih izvođača koji će nastupiti na tri festivalska stage-a su objavljena još početkom marta ove godine, i od tada vlada veliko interesovanje za kupovinu festivalskih paketa.

Na glavni festivalski stage ove godine dolazi finska senzacija, symphonic metal bend Apocalyptica, čiji nastup je bio najavljen još 2020. godine, ali zbog pandemije isti je prolongiran i zvanično potvrđen za ovu godinu, i to za prvo festivalsko veče u petak 15. jula. Ovi supertalentovani violončelisti publiku iz cijelog svijeta oduševljavaju svojim interpetacijama heavy metal numera na violončelima. Za dobru atmosferu na MAIN STAGE- u pobrinuće se i miljenici publike, „must see live act“ senzacija, Dubioza kolektiv, koji nam na Tjentište 16. jula osim dobro poznatih hitova, donose i nove ritmove sa poslednjeg albuma „Agrikultura“. I to nije sve, jer očekuje nas još mnogo dobre muzike, zabave i plesa uz vrhunske izvođače koji će nas tokom tri dana zabavljati na MAIN STAGE-u, a to su: Goblini Neno Belan & Fiumens – Urban & 4 – S.A.R.S. – Kiril Djaikovski – Zoster – Nikola Vranjković – Psihomodo Pop – E Play – Silente

Svakako i ove godine velika su očekivanja od omiljenog festivalskog stage-a u OK kampu, gdje nas očekuju takođe sjajni izvođači i majstori dobre atmosfere: Orthodox Celts – Let 3 – Vojko V – Edo Maajka – Sunshine – M.O.R.T. Ova imena već u samoj najavi, obećavaju odličnu atmosferu na SKY COLA OK STAGE-u, u omiljenom odredištu kampera, OK kampu. Naravno to nije sve…jer i ovoga puta sa nama su najbolji izvođači elektronske muzičke scene ne samo u regiji, nego i u svijetu. Kao i ranijih godina oni su zaduženi za program na SARA OK SUMMER stage-u kraj navećeg bazena na Balkanu, gdje publika uživa u dnevnom programu, ali i na OK AFTER PARTY u OK kampu gdje zajedno do ranih jutarnji sati dočekujemo najljepše zore na Tjentištu. Za svu ovu energiju, atmosferu, te dane i jutra za pamćenje uz vrhunski zvuk, ove godine zaduženi su: After Affair – Alexander G – Dejan Milicevic – Lea Dobricic – Marina Karamarko – Mladen Tomic – Petar Dundov.

Raspored nastupa svih izvođača po danima i stage-vima možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

Svi oni koji još uvijek nisu osgurali mjesto za boravak u festivalskom kampu imaju priliku da to učine kupovinom paketa OK kamp po cijeni od 50,00 KM, koji obuhvata boravak u od 14. do 18. jula i festivalsku narukivcu sa kojom je omogućen pristup kompletnom programu na tri festivalska stage-a, kao i ostalim sadržajima koji će se održati unutar festivalske zone na Tjentištu. Ovaj paket dostupan je putem online prodajnih sistema www.gigstix.ba, www.gigstix.com i www.gigstix.me , kao i na prodajnim mjestima ovih sistema u svim većim centrima u regiji, koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama.

Putem navedenih online prodajnih sistema u BiH, Srbiji i Crnoj Gori od 01. maja u prodaji su i jednodnevne i trodnevne ulaznice za program na MAIN STAGE-u, za sve one koji nisu kupci jednog od festivalskih paketa. U pitanju je još uvijek EXTRA PONUDA u okviru koje su jednodnevne ulaznice dostupne po cijeni od 10,00 KM za večernji program na glavnom festivalskom stage-u, a trodnevne ulaznice po cijeni od 23,00 KM. Ulaz do 18:00 na ovaj stage je besplatan.

Napominjemo da svi kupci jednog od festivalskih paketa koji su bili u ponudi, ili su dostupni još uvijek, dobijaju festivalsku narukvicu koja im omogućava pristup kompletnom koncertnom programu na sva tri festivalska stage-a, kao i svim ostalim sadržajima na Tjentištu koji se realizuju unutar festivalske zone.

Kompletna ponuda festivalskih paketa dostupna je na zvaničnoj stanici događaja https://www.okfest.net/#booking

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel, kao i banka partner festivala UniCredit Bank Banjaluka.