Organizacije

AIESEC Banja Luka traži nove članove

Hey budući AIESECeru! Želiš li i ti postati dio naše porodice koja raste još od 1955.?

Upravo tim mladih ljudi, koji u potpunosti predvodi organizacijom, pomoći će ti da pronađeš svoju odgovarajuću poziciju bilo da pokažeš afinitete za marketing, praktikante ili za prodaju. Dobićeš mogućnost da unaprijediš svoje komunikacijske kao i prezentacijske sposobnosti, da naučiš kako ispravno komunicirati sa kompanijama ali isto tako dobit ćeš priliku i da stupiš u kontakt sa velikim brojem AIESEC volontera i to ne samo u Banjaluci već i širom svijeta.

Pored toga, naša organizacija nudi i veliki broj različitih praksi koje mogu biti učiteljske (Global Teacher), stručne (Global Talent) ili volonterske (Global Volunteer) kao i druge edukativne sadržaje od kojih su najpoznatiji YouthSpeak Forum te Business Skills Academy.

Novih ideja, priča i iskustava nikada i nikome ne manjka a to je samo dio onoga što naša organizacija pruža, bilo da je riječ o svijetu biznisa, marketinga i prodaje, dizajniranja ili jednostavno komunikaciji sa mladima, jedno je sigurno, osuđeni ste jedino na uspjeh i dobru zabavu.

Stoga, odvažite se, učinite korak naprijed ka svojem boljem sutra i postanite dio AIESEC porodice u samo nekoliko klikova, mi vas očekujemo toplog srca uz poznati AIESEC pozdrav koji ćeš, ukoliko odlučiš da nam se pridružiš, znati i koristiti upravo ti, budući naš član.

Prijave se mogu izvršiti putem linka: bit.ly/budidionaseprice