Vijesti

Ne skrivajte svoje talente: Posebna bina za građane da pokažu svoja umijeća

Ukoliko ste zabavni i znate kako da zasmijete i zabavite publiku, dobro plešete, pjevate ili vladate nekim drugim zanimljivim vještinama, dobrodošli ste i možete učestvovati na Festivalu uličnih zabavljača „TrotoArt“.

Ako se niste na vrijeme prijavili, ni to nije problem, jer smo za vas organizovali tzv. „Open stage“, na kojem svi zainteresovani sugrađani mogu predstaviti svoje talente i vještine.

Naime, svi zainteresovani izvođači imaće svoje mjesto na „TrotoArtu“, jer će „Open stage“ biti organizovan na nekoliko lokacija tokom sva tri dana festivala.

Prvog dana, odnosno u petak 17. juna „Open stage“ nalaziće se u „parkiću“ u terminu od 19.00 do 22.30 časova.

Izvođači koji žele predstaviti svoj program mogu to učiniti i u subotu, 18. juna u prijepodnevnom terminu od 10.00 do 13.00 časova, na dvije lokacije i to kod Banskog dvora, te u „parkiću“.

Toga dana pored ove dvije lokacije u večernjem terminu od 19.00 do 23.00 časa „Open stage“ nastupi biće omogućeni i na platou kod govornice iza RK „Boska“.

Posljednjeg dana Festivala zainteresovani izvođači na „Open stage“ – u mogu nastupati od 10.00 do 13.00 časova u „parkiću“ ili na platou kod govornice.

Lokacije i termine za koncept „Open stage“, kao i program Festivala pogledajte OVDJE.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka