Vijesti

Dubioza kolektiv na banjalučkoj tvrđavi Kastel u petak 17. juna

Još samo par dana dijeli nas od velikog spektakla, koncerta benda Dubioza kolektiv, koji nas u petak 17. juna očekuje na banjalučkoj tvđavi Kastel.

Ovaj zasigurno najpopularniji bend na Balkanu, nakon dugo vremena ponovo je u Banjaluci, na samostalnom nastupu u okviru kojeg će publici predstaviti i pjesme sa nedavno objavljenog albuma „Agrikultura“, koje je publika već na prvo slušanje rado prihvatila.

Njihovi nastupi uvijek donose posebnu energiju, koju već u samom startu prenose na publiku, te od prvog do poslednjeg takta atmosfera na njihovim koncertima je ona koja se dugo pamti, i o kojoj se dugo priča. Tako će biti i 17. juna u Banjaluci.

Muzičkom performansu ovog sjajnog benda, u petak će na Kastelu prethoditi nastup domaćeg benda SOPOT, koji su takođe miljenici banjalučke publike.

Vrata tvrđave Kastel u petak će biti otvorena od 19:30, nastup benda SOPOT najavljen je za 20:30, a od 21:30 na binu izlazu „must see live act“ senzacija i počinje dugo očekivano Dubioza kolektiv-no ludilo i fantastična zabava koju ne smijete propustiti.

Ulaznice za ovaj događaj po cijeni od 15,00 KM u prodaji su putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba , putem GIGSTIX prodajne mreže u svim većim gradovima u BiH te na Trgu Krajine u Banjaluci. Na dan koncerta cijena ulaznice biće 20,00 KM, a ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu u tvrđavu Kastel, prije početka koncerta.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel ovim događajem nastavljaju već započetu koncertnu sezonu u gradu na Vrbasu.

Sve info o ovom događaju, možete pratit na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/686392399269842