Edukacija

Turizam Academy

Da li radite ili želite da radite u ugostiteljstvu? Da li je Vama, ili nekome koga znate, zanimljiva ili potrebna online obuka u oblasti ugostiteljstva? Da li biste nam vjerovali kada bismo Vam rekli da možete 𝗕𝗘𝗦𝗣𝗟𝗔𝗧𝗡𝗢 pristupiti svjetski poznatim platformama za online edukaciju u ugostiteljstvu? Jer sada to možete!

U saradnji s Flow Learning i Typsy, online platformama za učenje u formatu kratkih, interaktivnih videa na engleskom jeziku, Turizam Academy nudi premijum kurseve u ugostiteljstvu. Flow Hospitality nudi pet specifičnih kurseva (hotelska spremačica, konobar/ica, recepcioner/ka, prodajne usluge, usluživanje gostiju) dok Typsy pruža mogućnost da birate preko 100 različitih tema.

Obje platforme broje više od 400.000 jedinstvenih korisnika i mnoge poznate kompanije iz ugostiteljstva u Velikoj Britaniji i Australiji, ali i šire, su obuku svojih radnika radili i rade preko ove dvije online platforme. Obuke su na engleskom jeziku, s tim što obje platforme nude automatizirani prijevod na više jezika, uključujući jezike regiona. Troškove treninga snosi USAID Turizam.

Broj polaznika je ograničen, zato požurite da osigurate svoje mjesto, prijavite se na
https://www.surveymonkey.com/r/turizamacademy , a potom slijedite uputstva koja ćete dobiti putem mail-a.

Više o kursevima: https://academy.turizambih.ba/premijum-kursevi-za-ugostiteljstvo/

Preuzeto sa: Facebook USAID Developing Sustainable Tourism in Bosnia & Herzegovina – Turizam