Vijesti

Dubioza kolektiv vas poziva u Banjaluku i na Tjentište

Dubioza kolektiv, bend koji nije potrebno posebno predstavljati, uvijek na orginalan i njima svojestven način i ovoga puta pozivaju publiku da im se pridruži na nastupima u Banjaluci i na Tjentištu.

Momci iz benda koji su svojom muzikom najprije zvaladali regionom, a potom se probili i na sam vrh muzičke scene na prostoru Jugositočne Evrope, pa i šire, 17. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel, najavili su koncert za pamćenje. Imajući u vidu da su uvijek posebni po svojoj energiji, tekstovima, muzici i scenskom nastupu, sasvim je sigurno da nas sredinom juna u Banjaluci očekuje odlična zabava koju ne smijete propustiti.

Nedavno su izdali i novi album „Agrikultura“, koji su najavili singlovi „Kafana“ i „Bubrezi“, a sam album, kako kažu, nastao je kao svojevrsna psihoterapija u doba korona virusa. Nedavno je izašao i odličan animirani spot za pjesu „Može li?“, koja je već pokupila simpatije publike.

S obzirom na to da je prošlo dosta vremena kada smo poslednji put uživali u njihovom nastupu na banjalučkoj sceni, zasigurno je u najavi odličan provod i atmosfera na tvrđavi Kastel, 17. juna. Ulaznice za ovaj nastup po cijeni od 15,00 KM u prodaji su putem online prodajnog servisa kao i na Trgu Krajine u Banjaluci.

U najavnom videu momci iz benda, poručuju ako neko slučajo „fuli“ nastup u Banjaluci, zajedno smo opet na Tjentištu, na osmom po redu OK Festu, kada će na main stage-u Dubioza kolektiv nastupiti drugog festivalskog dana, u subotu 16. jula.

Rame uz rame sa Dubiozom na Tjentištu vas očekuje još mnogo sjajnih izvođača koji će tokom tri dana, nastupiti na tri festivalska stage-a. Tu su još i: Apocalyptica, Goblini, Urban & 4, Neno Belan & Fiumens, Edo Maajka, Zoster, Kiril Djaikovski, Vojko V, Let 3 i mnogi mnogi drugi. Zasigurno će i ovoga ljeta Tjentište i NP Sutjeska 15/16/17 jula biti epicentar dobre zabave i odličnog provoda. Ukoliko već niste osigurali svoj OK paket, više info o ponudi možete potražiti ovdje. Omiljeni paket za sve ljubitelje kampovanja – OK kamp /boravak u festivalskom kampu + festivalska narukvica/ po cijeni od 40,00 KM dostupan je putem GIGSTIX prodajne mreže u BiH, Srbiji i Crnoj Gori.

Nema potrebe da birate između ova dva nastupa, preporuka je da dođete na oba, jer dobre energije, rasplesane atmosfere i odličnih ritmova zasigurno neće nedostajati. Vidimo se na nastupu Dubioza kolektiv u Banjaluci, 17. juna na tvrđavi Kastel, kao i na OK Festu – Tjentište, 16. jula.

Zanimljivu najavu i poziv benda na oba ova nastupa pogledajte ovdje.