Ostalo

PopustOmanijA: Sjajna prilika za sve mlade u Bosni i Hercegovini

PopustOmanijA je projekat, koji je nastao iz borbenog duha Milana Bijelića, strastvenog putnika i avanturiste. Ovaj projekat ima za cilj da okupi mlade ljude koji će posjedovanjem kartice Popustomanije imati razne pogodnosti i popuste na području Bosne i Hercegovine. 

Pripremila: Tijana Trklja

Milana Bijelića mnogi znaju sa raznih turističkih tura koje organizuje Putomanija, kao sjajnog pratioca grupe i odličnog menadžera. Ljubav prema putovanjima, druženje sa mladim ljudima i formiranje jednog zdravog okruženja motivisala ga je da učini nešto korisno za sve mlade u svojoj zemlji. Vođen putem tih ideja, želja i planova, jedan san je postao java. Popustomanija je zaživjela i pružila priliku svima koju uzmu karticu u vrijednoati od 35,00KM da ostvate popuste u tržnim centrima, restoranima, kinima, pozorištima i mnogim drugim mjestima. 

Od aprila u prostorijama TC Zenit  sve mlade osobe od 18 do 35 godina mogu preuzeti svoju karticu i ostvartiti popust na raznim mjestima u Bosni i Hercegovini. Milan kaže da mu je želja, zajedno sa partnerima, da stvori jednu veoma korisnu priču za mlade ljude i jednu bazu kroz koju će mladi ljudi moći da koriste popuste, štede i zarađuju. 

Oni će imati pristup posebnim ponudama, koje će biti veoma korisne i donositi odlične uštede.

Pored popusta, mladi će imati priliku da osvajaju i razne nagrade, a i budu dio ostalih projekata koje će PopustOmanijA provoditi zajedno sa svojim partnerima, a koji će biti orjentisani ka mladim ljudima iz BiH.