Edukacija

Poziv za učešće u edukaciji – Mentalno-zdravstvena pismenost

i-dijaspora zajedno sa Domom zdravlja Bijeljina i gradom Bijeljina organizuje online predavanje: ’’Mentalno zdravlje – anksioznost u modernom dobu’’ u sklopu projekta ‘’Mentalno-zdravstvena pismenost’’.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 19. maja 2022. godine, u 19h a zoom link je:
https://us06web.zoom.us/j/85030406191?pwd=MU5xNjQweXlIcjFQS3pzM0xvQkcyZz09

Cilj predavanje je učesnike i učesnice upoznati sa važnošću prevencije mentalnog zdravlja i sa oblicima u kojima se javlja, te kako raditi na zaštiti iste kod mladih. Pored toga važnost uzimaju dostupnosti kvalitetne psihološke i psihijatrijske pomoći, ulozi porodice i društva u prevenciji, kao i zašto je mentalno zdravlje bitno za društvo u cjelini.

Predavanje vodi dr. Dijana Dukić, a pomoćni doktori na projektu i predavanju će biti Gordana Savin, Oleg Grubač, a uz njih i predstavnica Gradske uprave, Ljubica Mlađenović. Takođe, prisutne će pozdraviti i koordinatorica projekta ispred Doma Zdravlja Bijeljina, Ružica Jelisić.

U prilogu e:mail-a prikačen je dokument sa detaljnijim informacijama zbog boljeg uvida u samu temu.

Ukoliko imate upite vezano za predavanje, budite slobodni da me kontaktirate, takođe budite slobodni proslijediti poziv svim organizacijama i udruženjima za koje smatrate da su zainteresovani za ovu temu.

Mentalno zdravstvena pismenost

Preuzeto sa: mreza-mira.net