Edukacija

Poziv za učešće na radionici „Digitalizacija i inovacije“

Konzorcijum Evropske mreže preduzetništva Republike Srpske (EUNORS): Razvojna agencija Republike Srpske (koordinator Konzorcijuma), Univerzitet u Banjoj Luci, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Inovacioni centar Banja Luka i Privredna komora Republike Srpske, organizuje jednodnevnu radionicu na temu „Inovacije i digitalizacija“.

Cilj radionice je obezbjediti podršku za unapređenje inovativnih kapaciteta MSP korišćenjem digitalnih tehnologija. Zahvaljujući digitalnim rješenjima, uz odgovarajuću podršku i raspoložive instrumente, kao i kroz saradnju sa donosiocima relevantnih politika, predstavnicima javnog sektora i naučno-istraživačkih institucija, MSP će unaprijediti svoje poslovanje.

Ključne prednosti digitalizacije:

  • Smanjenje operativnih troškova i upravljanje troškovima na svim niovima;
  • Povećanje produktivnosti zaposlenih;
  • Podizanje konkurentnosti preduzeća;
  • Kontrola i upravljanje podacima sa bilo koje lokacije;
  • Automatizacija poslovnih procesa.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o ovoj temi koja predstavlja budućnost u poslovanju MSP, prijavu u prilogu možete popuniti i poslati najkasnije do 10. maja 2022 godine na imejl: een@rars-msp.org.

Radionica će biti održana onlajn putem Zum (Zoom) aplikacije u četvrtak 12. maja 2022. godine sa početkom u 12:00 časova.

Mogućnost prijave imaju svi poslovni subjekti koji su registrovani na teritoriji Republike Srpske.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona: 051 222 120 ili putem imejla: een@rars-msp.org.

PRILOG:

Preuzeto sa: eunors.org