Ostalo

Izaberi svoj OK paket i uživaj u magičnoj festivalskoj atmosferi na Tjentištu

Nektar OK fest koji će se ove godine po osmi put održati na Tjentištu 15/16/17 jula, privlači veliku pažnju publike iz cijele regije. Od samog starta prodaje festivalskih paketa, koja je počela u februaru ove godine, i prije same objave imena ovogodišnjih izvođača, u vrlo kratkom roku rasprodani su paketi za smještaj u hotelu, bungalovima i apartmanima.

Najvjernija festivalska publika, OK kamperi, već je u okviru EXTRA ponude osigurala na vrijeme svoje mjesto u centru festivalskih zbivanja.

Energija i atmosfera koja vlada u OK kampu, uz sve ostale festivalske sadržaje, osnovni je motiv dolaska publike koja tokom trajanja festivala uživa u jedinstvenom prirodnom ambijentu, dobrom druženju i zabavi. Svi oni koji još uvijek nisu osgurali mjesto za kampovanje imaju priliku da to učine kupovinom paketa OK kamp po cijeni od 40,00 KM, koji obuhvata boravak u festivalskom kampu od 14. do 18. jula i festivalsku narukivcu sa kojom je omogućen pristup kompletnom programu na tri festivalska stage-a, kao i ostalim sadržajima koji će se održati unutar festivalske zone na Tjentištu. Ovaj paket dostupan je putem online prodajnih sistema www.gigstix.ba, www.gigstix.com i www.gigstix.me , kao i na prodajnim mjestima ovih sistema u svim većim centrima u regiji, koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama.

Putem navedenih online prodajnih sistema u BiH, Srbiji i Crnoj Gori od 01. maja u prodaji su i jednodnevne i trodnevne ulaznice za program na MAIN STAGE-u, za sve one koji nisu kupci jednog od festivalskih paketa. U pitanju je EXTRA PONUDA u okviru koje su jednodnevne ulaznice dostupne po cijeni od 10,00 KM za večernji program na glavnom festivalskom stage-u, a trodnevne ulaznice po cijeni od 23,00 KM. Ulaz do 18:00 na ovaj stage je besplatan. Napominjemo da svi kupci jednog od festivalskih paketa koji su bili u ponudi, ili su dostupni još uvijek, dobijaju festivalsku narukvicu koja im omogućava pristup kompletnom koncertnom programu na sva tri festivalska stage-a, kao i svim ostalim sadržajima na Tjentištu koji se realizuju unutar festivalske zone.

Kompletna ponuda festivalskih paketa dostupna je na zvaničnoj stanici događaja https://www.okfest.net/#booking

Nektar OK Fest već je objavio listu vrhunskih imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene koji će ove godine na Tjentištu 15/16/17 jula biti zaduženi za sjajnu atmosferu.

Apocalyptica, Dubioza kolektiv, Urban & 4, Goblini, Neno Belan & Fiumens, Vojko V, Let 3, Edo Maajka, Dejan Milicevic, Lea Dobricic i mnogi mnogi drugi pobrinuće se za magičnu energiju ovoga ljeta na Tjentištu.

Raspored nastupa svih izvođača po danima i stage-vima možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up .

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel