Vijesti

U sklopu obilježavanja Dana Grada: Sajam „Plodovi i darovi grada Banja Luke 2022“ na platou ispred Krajiške kuće

U sklopu proslave i obilježavanja Dana Grada Banja Luke, ali i drugog rođendana „Krajiške kuće“ u Banjoj Luci u srijedu, 20. aprila na platou ispred „Krajiške kuće“, biće održana izložba poljoprivrednih proizvoda i prerađevina, domaće hrane, delicija i prirodne kozmetike

Ova izložba nosiće naziv „Plodovi i darovi grada Banja Luke 2022“.

-Svečanost će započeti u 11.00 časova, svečanim prijemom za poljoprivredne proizvođače sa područja krajiške regije, čime će se obilježiti i dvije godine uspješne saradnje domaćih poljoprivrednih proizvođača i prerađivača i „Krajiške kuće“, odnosno Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako će anifestacija biti svečano otvorena u 12.00 časova, kada će se prisutnima obratiti direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka i predstavnik Gradske uprave Grada Banja Luke, nakon čega će na platou ispred „Krajiške kuće“ biti upriličen kulturno-umjetnički program, sa učešćem CKUDM „Veselin Masleša“ Banja Luka.

-Pozivamo Vas da posjetite ovu manifestaciju i budete nam dragi gosti i, na taj način, pružite podršku domaćim poljoprivrednim proizvođačima – navedeno je u saopštenju Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Tog dana, u terminu od 11.00 do 17.00 časova, svi zainteresovani mogu da posjete ovu izložbu.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka