Vijesti

Danas centralna akcija: Dođite da zajedno uredimo Starčevicu

Centralno uređenje Starčevice biće organizovano danas, 15. aprila, a svi sugrađani su pozvani da se pridruže od 17.00 časova i da zajedno sa nadležnim gradskim službama zasade cvijeće, sadnice i uljepšaju svoje naselje.

Mjesto okupljanja je u Ulici Dr Vojislava Đede Kecmanovića, na prostoru kod spomen obilježja poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Grad će obezbijediti opremu, sadnice, cvijeće, ali i zabavu za najmlađe odnosno animatore i prigodne poklone za učesnike.

Upravo zbog toga, budete i vi dio ove akcije i pridružite nam se da zajedno uredimo sva naša naselja, a samim tim i naš grad.

Podsjećamo, velika akcija uređenja grada pod sloganom „Čisto lice grada“ počela je na području Centra 1 i Centra 2, nakon toga akcija je nastavljena i u mjesnim zajednicama: Borik 1 i Borik 2, Obilićevo 1 i 2, Nova varoš i Rosulje, a ove sedmice odvija se na prostoru naše najveće mjesne zajednice. Predviđeno je da ista traje cijelo proljeće, te da budu obuhvaćene sve mjesne zajednice, od centralnih, prigradskih pa sve do seoskih.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka