Studenti

Canonov program za razvoj studenata

Ostvarite napredak u karijeri i napravite sljedeći korak na putu da postanete profesionalni fotograf uz Canonov program za razvoj studenata (CSDP).

Kako biste se mogli prijaviti, morate imati najmanje 18 godina 29. travnja 2022., biti student ili pripravnik, ili imati završen studij u akademskoj godini 2021. – 2022.

Za sudionike koje je nominirala industrija, bez obzira na njihovo obrazovanje, dostupno je 10 mjesta. Te prijave moraju imati pismo potpore kako bi se mogle kvalificirati.

Program je otvoren za sudionike koji zadovoljavaju uvjete u Europi i Africi te na Bliskom istoku. Službeni jezik programa je engleski i sudionicima će trebati odgovarajuća razina znanja kako bi mogli sudjelovati.

Vaš portfelj može sadržavati do 20 fotografija iz jedne priče, kao i opis projekta, opis fotografija i osobnu biografiju, a trebao bi biti unutar žanra narativne fotografije i komunicirati društvene ili druge suvremene probleme.

Rok za prijavu je 29. travnja 2022. Canonov program za razvoj studenata primit će 100 sudionika, a obavijest će dobiti do 16. svibnja 2022. Za prijavu je potreban dokument za identifikaciju.

Prijavite se na ovo natjecanje slanjem svog portfelja unutar razdoblja za prijavu kako biste dobili priliku sudjelovati u Canonovom programu za razvoj studenata 2022. koji podrazumijeva sljedeće:

1) Odabrat će se 100 pristupnika kojima će stručnjaci iz industrije pružiti mentorstvo na daljinu za njihov portfelj;
2) 30 od tih 100 pristupnika (prema procjeni neovisnog povjerenstva) odabrat će se za sudjelovanje u 5-dnevnoj radionici prije sudjelovanja na festivalu Visa pour l’image; i
3) 5 od 30 sudionika sudjelovat će u pregledu portfelja u Hamburgu, dobit će 6 mjeseci mentorstva, stipendiju od 2000 eura i komplet tvrtke Canon u vrijednosti od 9000 eura, što će im pomoći da naprave sljedeći korak na putu do profesionalca.

Više informacija možete dobiti na sljedećoj stranici, a prijaviti se možete na sljedećem linku.

Preuzeto sa: hocu.ba