Vijesti

Nina Badrić danas na Trgu Krajine

U sklopu obilježavanja mjeseca marta, koji je u potpunosti posvećen pravima žena, poznata pjevačica Nina Badrić održaće koncert danas u našem gradu.

Na ovaj koncert, koji će početi od 20.00 časova na Trgu Krajine, svi su dobrodošli.

Biće ovo prilika da se svi naši sugrađani opuste uz dobru muziku, ali i da istovremeno čuju snažne poruke koje se tiču upravo prava žena i njihovoj borbi za ista.

-Za ovaj koncert, Grad Banja Luka nije izdvojio niti jednu konvertibilnu marku. Ovaj koncert je poklon našim sugrađanima, a finansiran je od strane naših prijatelja, donatora sa kojima sarađujemo. Imena svih donatora, koji su pomogli da organizujemo ovaj koncert, biće ispisana na displeju koji će se nalaziti na samoj sceni – rekla je ovo savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

Podsjećamo, pored koncerta poznate pjevačice Nine Badrić, u okviru kampanje koja će da traje ukupno četiri sedmice, u našem gradu planirane su i brojne druge aktivnosti, pa će tako tokom mjeseca marta biti priređen niz događaja posvećenih zdravlju žena, bobi protiv nasilja nad ženama i osnaživanju žena.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka