Studenti

Univerzitetsko skijanje – JAHORINA 2022

Kao što smo već najavili, Studentski parlament Univerziteta u Banjoj Luci organizuje skijanje za studente svih organizacionih jedinica našeg Univerziteta. S obzirom da ovaj projekat realizujemo po prvi put, broj mjesta je ograničen. Nadamo se da će ovaj projekat zaživjeti te da ćemo u narednim godinama imati veći kapacitet i šire mogućnosti.

Univerzitetsko skijanje održaće se na Jahorini u periodu od 6. do 10. marta 2022. godine. Studenti će biti smješteni na Palama u novoizgrađenom studentskom domu (trokrevetne sobe). Učesnici će svakodnevno imati organizovan prevoz autobusom u jutarnjim časovima sa Pala na Jahorinu, kao i povratak po završetku dnevnog skijanja.

CIJENA ARANŽMANA: 220 KM

U cijenu je uključen prevoz, smještaj sa večerom, ski pas za 4 dana, svakodnevni prevoz na relaciji Pale-Jahorina-Pale, kao i usluge ski instruktora za početnike.

S obzirom da većina studenata vjerovatno ne posjeduje opremu, obezbijedili smo popust na iznajmljivanje na Palama, te cijena opreme u koju je uključeno skije, pancerice, štapovi i naočare, iznosi 15 KM po danu (ukupno 60 KM). Doplata za kacigu iznosi 5 KM po danu.

Polazak je planiran za nedjelju 6. mart u jutarnjim časovima. Po dolasku na Pale planirano je smještanje u sobe i iznajmljivanje opreme. Zatim nas očekuju 4 dana skijanja. Polazak ka Banja Luci planiran je za četvrtak nakon dnevnog skijanja i razduživanja opreme. Dolazak u Banja Luku očekuje se u večernjim časovima.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 066/334-621 (Radovan).

Prijava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_murGdDh9RWCPsMJGKDjkauzj6_2IpSdK00RxWbGZjvzJZg/viewform

Preuzeto sa: Instagram @spunibl