Vijesti

Svima koji vole pozorište: Za jednu kupljenu ulaznicu, druga na poklon

Narodno pozorište Republike Srpske, u saradnji sa Gradskim pozorištem „Jazavac“ od 11. do 16. febuara, na početku akcije „Za one koji vole“, pripremilo je iznenađenje svojim gledaocima povodom Dana zaljubljenih.

-U vremenu negativnih emocija, reakcija, odnosa, postupaka, Narodno pozorište Republike Srpske ističe stav o o jednostavnoj, suštinskoj i vanvremenskoj ljepoti riječi i osjećaja „voljeti“. Odlučili smo, na naš – teatarski način, oživotvoriti akciju „Za one koji vole“. U svojoj suštini, ovaj je projekat planiran kao „detektor“ različitih događaja, odnosno, konkretnih datuma. Kako bismo potvrdili momenat koji tvori pozorište – odnos glumca i gledaoca. I kako bismo ga učvrstili, razvijali, njegovali – navodi se u saopštenju.

Dodaju kako prva kampanja, tokom sedmice koju je inicirao Dan zaljubljenih, gledaocima koji vole, za svaku kupljenu ulaznicu – druga ulaznica je na poklon.

-Na početku akcije „Za one koji vole“, Narodno pozorište Republike Srpske gledaocima koji kupe ulaznicu za predstave na repertoaru od 11. do 16. februara, priprema drugu ulaznicu – kao poklon za one koji vole – dodaju iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Pogledajte predstave Narodnog pozorišta Republike Srpske s nekim koga volite i kome ćete pokloniti ulaznicu ovdje.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka