Edukacija

Webinar: Načini plaćanja u okviru web shopa

Predavač: Bojan Vuković

Bojan Vuković je osnivač i izvršni direktor kompanije DVC Solutions doo koja se bavi razvojem naprednih softverskih rješenja. Bojan je rođen 1989. godine u Novoj Gradišci, a svoju radnu karijeru započinje u preduzeću Mikroelektronika doo na pozciji sistem administratora, da bi ubrzo potom karijeru nastavio u najvećoj kurirskoj kompaniji u Bosni i Hercegovini, EuroExpress doo na poziciji rukovodioca IT sektora. U septembru 2013-e godine, Bojan pokreće sopstvenu IT kompaniju u Inovacionom centru Banja Luka, a 2016. godine otvaranjem poslovnica u Čikagu (SAD) i Halmstadu (Švedska) DVC Solutions dobija status međunarodne softverske kompanije. Pored uslužnih djelatnosti iz oblasti razvoja namjenskih softverskih rješenja za potrebe klijenate, DVC pokreće i razvoj sopstvenih IT proizvoda. Obzirom na uspostavljen veoma disciplinovan i odgovoran model poslovanja koji je prepoznat od strane partnera iz Njemačke, Švedske, Holandije, Austrije, Norveške, SAD i Kanade kompanija DVC Solutions postaje potpuno izvozno orjentisana.

Pored angažmana na razvoju sopstvene kompanije, Bojan je jedan od pokretača razvoja IT zajednice u Banja Luci koja danas okuplja većinu IT kompanija i interesnih grupa iz ove industrije.

ŠTA ĆETE NAUČITI NA OVOM WEBINARU?

  1. Zašto je važno posjedovati mogućnost online plaćanja u web shopu?
  2. Koje metode online plaćanja su dostupne u Bosni i Hercegovini?
  3. Kako se vrši korištenje online plaćanja u BiH i koja je razlika (prednosti i mane) u odnosu na tradicionalno plaćanje?
  4. Koja su zakonska ograničenja za korištenje online plaćanja?
  5. Koji su uslovi i cijene korištenja online platnih sistema u Bosni i Hercegovini?
  6. Koje su mogućnosti za automatizacija procesa?

KAKO UČESTVOVATI NA WEBINAR-u?

Prijave za učešće su obavezne na OVOM LINKU

Datum održavanja webinar-a: 05.06.2020.

Vrijeme: 13:00h

Svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

Dodatne informacije možete dobiti:

Telefon: 00387 51 340 619

E-mail: trening@icbl.ba

Vebinari se sprovode u okviru projekta “Centar za digitalnu transformaciju” koji zajedno implementiraju Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, Ministarstvo privrede i preduzetništva, Privredna komora Republike Srpske i Inovacioni centar Banja Luka uz podršku projekta Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade.

Preuzeto sa: ICBL