Dom zdravlja: Brzo antigensko testiranje po ustaljenom režimu rada

JZU Dom zdravlja Banja Luka obavještava da se, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, testiranje brzim antigenskim testovima obavlja po ustaljenom načinu rada.

Tako će Odjeljenje za hemotološku i biohemijsku dijagnostiku ove ustanove uzimanje uzoraka za testiranje brzim antigenskim testovima vršiti svakim radnim danom i subotom i to u periodima od 9.00 do 11.00 časova , te od 16.30 do 17.30 časova u bijelom kontejneru, koji je smješten lijevo od glavnog ulaza u Polikliniku , na donjem parkingu pored Higijensko-epidemiološke službe.

– Ukoliko osobe žele da urade test nedjeljom trebalo bi da pozovu broj telefona 066 946 935 i zakažu svoju termin testiranja – saopšteno je iz Doma zdravlja.

Oni su podsjetili da se testiranje na Kovid-19 vrši uzimanjem nazofaringealnog brisa (bris iz nosa), rekavši da rezultate testiranja korisnici dobijaju već nakon jednog časa, te da cijena ove usluge iznosi 24,00 KM.

Kako je saopšteno svi zainteresovani, dodatne informacije vezane za testiranje brzim antigenskim testovima u ovoj zdravstvenoj ustanovi mogu dobiti putem telefona 066 946 935.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka