Volontiranje

Prijavite se za UN online volontiranje 2020

UN Volunteers je raspisao poziv za onlajn volontiranje bez granica za sve zainteresovane ljude širom svijeta za bilo koju od preko 86 oblasti volontiranja.

OBLAST: Više oblasti.

OPIS: Internetsko volontiranje omogućava organizacijama i volonterima da se udruže radi rješavanja problema održivog razvoja – bilo gdje u svijetu, sa bilo kojeg uređaja. Internetsko volontiranje je brzo, lako – najvažnije od svega. Kada su vješti, strastveni pojedinci udružili snage na mreži sa sjajnim organizacijama koje rade na ciljevima održivog razvoja, svi pobjeđuju. Otvoreno je 86 prilika iz oblasti pisanja i editovanja, prevođenja, podučavanja i treninga, umjetnosti i dizajna, istraživanja, tehnološkog razvoja, projekata razvoja i menadžmenta, advokature, organizovanja, administracija, liderstva i strategije, organizacije događaja, zdravstvenih usluga i slično. Toliko načina da volontirate i sprovedete svoje vještine u akciju!

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati. Ne postoje posebni uslovi prijave.

NAČIN PRIJAVE: Da biste se prijavili morate odabrati oblast interesovanja na linku https://www.onlinevolunteering.org/en/opportunities i pratiti dalje korake.

ROK ZA PRIJAVU: U toku.

Detaljnije: www.onlinevolunteering.org

Preuzeto sa: hocu.ba