Edukacija

Otvoren poziv za drugu generaciju BOLD BOOST+ programa

Ako si naišao na ovo obavještenje, to je znak da trebaš: da izustiš naglas to što imaš u glavi, tu sjajnu ideju koja sigurno ima dobre predispozicije za kvalitetan razvoj, da se pokreneš i stvoriš promjenu, kreni od sebe, da proširiš vidike i izađeš iz okvira prosječnog, da naučiš pisati projekat i otkriješ lidera u sebi.

BOLD BOOST+ program razvoja projektnih vještina, koji realizuje Fondacija AGORA pod podrškom Ambasade Sjedinjenih Američnih Država u BiH, je riješio da obuči još jednu generaciju mladih ambicioznih ljudi iz oblasti biznisa.

Ako imaš samo tu ideju u glavi, dovoljno je. Od nule se nižu najbolji uspjesi.

Rečenicom da su prijave za drugi ciklus BOLD BOOST+ programa zvanično otvorene izmamićemo te bore smijalice kod mnogih od vas.

Prijave će biti otvorene do 15.2.2022. godine, a obrazac možeš pronaći na JaPreduzetnik sajtu https://japreduzetnik.com/prijavi-se/

10 dana stručnih edukacija iz oblasti preduzetništva, marketinga i ličnog uspjeha, edukatori čijem iskustvu i znanju mnogi mogu pozavidjeti, nova lokacija nezaboravnih druženja, puno zabave i korisnosti koja će proisteći iz nje, sve je ono što vas čeka i što možete očekivati od BOLD BOOST+ programa.

Pokupi znanje na ni malo običan i daleko specifičan način, ponesi ga sa sobom i uspješno djeluj za sebe, izgradi svoju karijeru onako kako tebi paše, NAUČI NAPISATI PROJEKAT.

Samo par klikova te dijeli od nezaboravnog iskustva i savršenog početka puta ka uspjehu.

PRIJAVI SE!