Događaji

BESPLATNI WEBINAR – Kreiranje vizije budućnosti uz pomoć NLP tehnika

NLP metodologija koristi maštovite, perceptivne, senzacionalne, bihevioralne i komunikacijske tehnike koje vam omogućavaju pozitivnu promijenu misli, osjećaja i postupaka.

Počnimo tako što će svako od nas ponuditi vlastitu viziju kolektivu!

Na ovom webinaru ćete se osjetiti kao da ste na treningu, budući da 30 % webinara čini teorija a čak 70 % vježbe i praksa!

Datum: 19.01.2022 u 19h
Gdje: Zoom
Kroz NLP iskustvo vas vodi: Marija Sinanović
Link za prijave dobijate slanjem poruke u DM Instagram

O predavaču:

Marija Sinanović je sertifikovani NLP trener, PCM trener, coach i HR konsultant.
Po formalnom obrazovanju Marija je diplomirani pravnik, svojevremeno je bila specijalista za radno pravo. Advokatsku karijeru zamijenila je karijerom u oblasti ljudskih resursa, radeći u korporativnom okruženju niz godina, najprije u Srbiji, a potom i u Češkoj republici. Karijeru nastavlja baveći se HR konsaltingom i edukacijama uposlenika u najvećem regionalnom trening centru, nakon čega osniva svoj edukativni centar sa idejom da putem promjene povede što veći broj pojedinaca i kompanija.

Fokusirana je na temu promjene i razvoja pojedinaca. Marijine treninge odlikuje holistički pristup, budući da podjednaku pažnju u radu posvećuje alatima za ostvarivanje poslovnih rezultata koliko i alatima za ličnu promjenu.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, naučite sve navedeno i još mnogo toga u ovoj moćnoj online sesiji!

Preuzeto sa: Instagram @yellow.brick.ba