Vijesti

Besplatne radionice za sve uzraste: Zabavite se i savladajte različite vještine

Besplatne obrazovne radionice za sve uzraste biće organizovane u okviru projekta „Bazar obrazovanja“, koji će biti održan od 17. do 21. januara u Centru za obrazovanje odraslih, a prijave za učešće su u toku i traju do 14. januara.

Riječ je o projektu koji organizuje JU „Centar za obrazovanje odraslih“, u sklopu kojeg su planirane radionice za djecu, odrasle (omladinu), roditelje, ali i za naše starije sugrađane.

Pored izrade didaktičkih igračaka, učenja stranih jezika, zainteresovani učesnici imaće priliku da savladaju vještine šivenja, pletenja , kao i kulinarske vještine, ali i da se oprobaju u sviranju gitare, nauče plesove i mnoge druge zanimljive stvari – saopšteno je iz Centra za obrazovanje za odraslih.

Svi zainteresovani za učešće na radionicama, mogu se prijaviti putem telefona 066 33 22 11, a program Bazara obrazovanja pogledajte u nastavku.

Projekat koji je podržao Grad Banja Luka ima za cilj da građanima ponudi sadržaje formalnog i neformalnog obrazovanja, ali i da se Centar ujedno predstavi kao poveznica u sektoru obrazovanja, razvijanja znanja i vještina sa drugim javnim ustanovama, organizacijama, udruženjima, klubovima.

Podsjećamo, JU „Centar za obrazovanje odraslih“ Banja Luka se bavi obrazovanjem od 1962. godine, te svakako predstavlja i simbol grada – mjesto obrazovanja odraslih. U 2022. godini proslavljamo 60 godina postojanja.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka