Događaji

3. “Vivia Run&More Weekend” prvi je festival koji će se ovog ljeta održati u regionu!

Treći “Vivia Run&More Weekend” festival i m:tel RMC Banjaluka polumaraton održaće se od 3-5. jula u Banjaluci, saopštili su na press konferenciji organizatori najvećeg trkačkog festivala u zemlji. Ova odluka donesena je nakon što je na adresu organizacije stiglo i zvanično mišljenje iz Instituta za javno zdravstvo RS u kom se navodi da se festival može organizovati tokom jula mjeseca, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka koje tada budu na snazi u zemlji.

Koncept festivala i broj trka ostaće nepromijenjen, a novost je da će trke, s obzirom na više temperature vazduha u julu mjesecu, biti održane u večernjim terminima.

m:tel RMC Banjaluka polumaraton od danas će ponovo pustiti prijave za sve one koji žele da se pridruže trkačima koji su već osigurali svoje mjesto na banjalučkom startu. Ukupan broj učesnika u polumaratonskoj, te trkama na 10 i 5km, Bambini maratonu i Vienna Color Fun Run trci je limitiran, a dosadašnja popunjenost od 60 % prijavljenih od mogućeg broja takmičara, govori da i ove godina za trke u Banjaluci vlada povećano interesovanje kako domaćih, tako i stranih učesnika.

Odaberi svoju trku i prijavi se: www.runandmorecommunity.com

Uz zahvalnost trkačima za lojalnost, koji ni u danima pandemije nisu odustali od učešća na trkama u Banjaluci, organizatori 3. „Vivia Run&More Weekend“ festivala za prvi julski vikend obećavaju dobre muzičke vibracije uz mnogobrojne žurke na otvorenom za sve posjetioce i goste, dok su večernji termini na tvrđavi Kastel rezervisani za Fresh Wave Night i nastup Abba Real Tribute benda.

Party time festival donosimo vam na našoj oficijelnoj web stranici: rmcbanjalukamarathon.com

Nove informacije pratite i našim socijalnim mrežama: www.runandmore.org