Vijesti

Za vikend: Sjajan program Banjalučke zime

Uživajte i ovog vikenda u sjajnom programu „Banjalučke zime“ i budite dio novogodišnje čarolije u našem gradu.

Svi posjetioci imaće priliku da se u petak, 24. decembra od 19.00 časova zabave uz koncert benda „Ultrazvuk“.

Za subotu – 25. decembar planiran je nastup banjalučkog Vokalnog ateljea „MaMa Vox“, dok će u nedjelju posjetioce zabavljati Disk džokej.

Osim ovih muzičkih sadržaja u Parku, sugrađani i svi posjetioci mogu da uživaju u zimskoj čaroliji u centru grada uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije, posebno uređenu kućicu Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, klizalište, luna-park i sjajnu gastro ponudu.

Za ove zimske praznike grad je posebno ukrašen i u potpunosti je zablistao u duhu novogodišnjih praznika, a na Trgu Krajine postavljena je digitalna jelka, visoka oko 12 metara.

Tokom trajanja „Banjalučke zime“, u danima vikenda (subota i nedjelja) saobraćaj je obustavljen na dijelu glavne gradske saobraćajnice, kako bi svi posjetioci mogli nesmetano uživati u prazničnoj čaroliji.

U dane vikenda, u vremenskom periodu od 9.00 časova 25.decembra do 05.30 časova 27. decembra, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Trg srpskih vladara (od Banskog dvora) do Ulice Marije Bursać, zbog obilježavanja manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Veliki novogodišnji koncerti

Banja Luka će u Novu godinu ući uz sjajne regionalne zvijezde, jer će na Trgu Krajine 31. decembra publiku zabavljati Petar Grašo i Neda Ukraden.

I prvog dana 2022. godine, na Trgu Krajine nastavlja se sjajna zabava uz koncert Ane Bekute.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka