Vijesti

Lanac knjižara Kengur zvanično otvoren u Banjaluci

Mnogobrojni Banjalučani i Banjalučanke došli su na otvaranje prve Kengur knjižara u Bosni i Hercegovini, koja je otvorena u Tržnom Centru Emporium. Od 17.12. Kengur ima svoju adresu i u Banjaluci, a povodom predstojećih praznika, pripremio je mnogobrojne popuste i iznenađenja.

Na event održan povodom otvaranja lanca knjižara Kengur došle su mnogobrojne zvanice – Savjetnica gradonačelnika Banjaluke Milada Šukalo, urednice i voditeljke RTRS Aida Halilović, Adriana Basara i Sanja Popović, stilistkinjia Stankica Stojanović, glumica Slađana Zrnić, muzičar Đurica Štula, influenserka Natalija Todorović – Mama za pet, urednica Lola magazina i influenserka Brankica Raković, urednice Nezavisnih novina Minja Šuković i Sandra Gojković Arbutina, novinarka BUKA magazina Maja Isović Dobrijević, kao i mnoge druge javne ličnosti. Većina je u društvu najmlađih članova porodice došla da poželi dobrodošlicu omiljenom svjetskom torbaru.

Okupljenima se u ime knjižare Kengur obratio njen finansijski direktor Miloš Aleksić.

„Vrata naše knjižare otvorena su svima koji traže najkvalitetnije, drugačije i originalne proizvode. Cilj nam je, a mislimo da smo to već i ostvarili, da naše knjižare postanu sinonim za vrhunski kvalitet. Obećavamo vam da ćete u našoj knjižari uvijek imati najljepšu i najbogatiju ponudu, kao i najboljeg domaćina – našeg Kengura, čija radoznalost nas je i dovela do vas. Trudili smo se da napravimo topao i prijatan ambijent, te da svaki kupac koji posjeti našeg Kengura osjeti pozitivnu energiju po kojoj smo poznati.“

Uz piće dobrodošlice, odličnu muziku i atmosferu, te akcijske cijene, protekao je prvi radni dan Kengura u Banjaluci. Od ponedjeljka do subote od 09 do 21, te nedjeljom od 09 do 16 časova čeka te Kengur, knjižara koja odskače od drugih.