Edukacija

Onlajn kurs Ciljeva održivog razvoja UN-a

SDG UN raspisao je konkurs za onlajn kurs za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da nauče nešto više o održivom razvoju i ciljevima održivog razvoja UN-a.

OBLAST: Održivi razvoj.

OPIS: Ciljevi održivog razvoja (SDGs) Ujedinjenih nacija, koji su usvojeni 2015. godine, određivaće tok globalne socijalne, ekološke i ekonomske agende do 2030. godine. Informacije o različitim SDG široko su dostupne, ali često nedostaje sveobuhvatan okvir koji ih sve zajedno povezuje. Ovaj kurs pruža opšti i dostupan akademski uvod SDG-ima u svim aspektima. Visoko interdisciplinarni tim stručnjaka ponudiće svoj uvid u tankoće materije, dok su praktičari iz domena SDG-a usko uključeni u raspravu.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati koji žele da steknu nova znanja iz oblasti održivog razvoja i ciljeva održivog razvoja u okviru Organizacije Ujedinjenih nacija.

NAČIN PRIJAVE: Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.edx.org/course/the-un-sustainable-development-goals-an-interdisci

ROK ZA PRIJAVU: U toku.

Detaljnije: www.edx.org

Preuzeto sa: hocu.ba