Vijesti

Kastel spreman za narednu sezonu

Tvrđava Kastel je u predivnom jesenjem ruhu, a potpuno uređena pozornica daje mu dodatnu čar. Ljepši uređeniji prostor sa novim klupama spreman je za neke nove koncerte, predstave, književne večeri i druge manifestacije u kojima će sugrađani moći uživati već sa proljeća odnosno dolaskom ljepšeg vremena.

Kako bi se zaštitile od predstojećih zimskih uslova, klupe će privremeno biti sklonjene, te sa toplijim vremenom ponovo postavljene na tzv. malu pozornicu kako bi spremno dočekala publiku.

Gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicma obišao je ovaj biser našeg grada, koji će već prvih proljećnih dana uz bogat program zasijati u svom punom sjaju.

-Kastel je za nas izuzetno važan, jer predstavlja simbol Banje Luke i njeno neprocjenjivo blago. Uredili smo i ljetnu pozornicu na Kastelu koja će u punom sjaju zasijati sa prvim danima proljeća i koja će postati centar svih dešavanja u našem gradu – poručio je gradonačelnik.

Podsjećamo, nova gradska administracija prepoznala je značaj Kastela i opredijeljena je da se ovaj prostor što više uredi i tako dobije dodatnu vrijednost.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka