Ostalo

Prijavi se na Coca-Colin program za podršku mladima u BiH

Otkrijte na osnovu čega jedan poslodavac odlučuje koga želi u svom timu? Kako odlučuju ko je najbolji za tu poziciju?

Prijavi se na Coca-Colinu radionicu 14.10. koja će ugostiti poznatog bh. poduzetnika Sandra Zovka.
Radionica će se organizovati u vidu Q&A sesije, stoga možete pokrenuti sve teme koje vas zanimaju i postaviti pitanja na koja će Sandro, sigurno ponuditi odgovor iz prakse.

Nakon radionice sa Sandrom, 20.10. imat ćemo priliku voditi razgovor sa Coca-Colinom prodajnom snagom. I to sa najjačom, ženskom prodajnom silom Coca-Cole. Saznat ćemo šta je to zadatak ljudi u prodaji Coca-Cole, sa čime se to susreću svakodnevno, te da li je prednost ili nedostatak biti žena u prodaji – sektoru koji se tradicionalno percipira kao muški i još – kako je raditi posao prodajnog predstavnika u jednoj svjetskoj, poznatoj kompaniji na svome tržištu.

Coca-Coli HBC B-H je krajnji cilj da kroz radionice pomogne, uputi, da smjernice mladim ljudima i učini ih spreminim za izlazak na tržište rada. Uvođenjem sesija sa zanimljivnim bh. poduzetnicima i govornicima, na radionicama namjera je ohrabriti i osnažiti učesnike i pripremiti ih na potragu za poslom ili pokretanje vlastitog biznisa.

Kao što i sam moto Coca-Coline podrške mladima kaže: “NAUČI više, PRIMIJENI znanje i KRENI dalje!”, učesnici će imati priliku da nauče nova i usavrše već postojeće znanje i vještine kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Radionice su namjenjene mladim osobama od 18 do 30 godina, ali dobrodošli su svi. Mlađi od 18 uz pismenu saglasnog roditelja i stariji od 30 koji su nezaposleni i u potrazi su za sticanjem znanja i vještina.

Radionice se ove sezone realizuju online, zbog trenutne epidemiološke situacije u cilju očuvanja zdravlja predavača i učesnika.

Radionice su potpuno besplatne za svakog učesnika. Također, po završetku svaki učesnik dobija potvrdu za učešće u radionicama koje organizuje Coca-Cola HBC B-H.

Prijave za učešće su obavezne, osiguraj svoje mjesto i prijavi se na LINK.

Preuzeto sa: hocu.ba